Boot Boulevard Heeg

Beleef watersport tijdens Boot Boulevard Heeg op 7 en 8 oktober
Heeg is het watersportcentrum van Nederland. Op 7 en 8 oktober wordt dat weer duidelijk tijdens de gezamenlijke open dagen: Boot Boulevard Heeg. 30 watersportbedrijven openen dan hun deuren: van zeilmakers tot sloepenbouwers, van elektrisch varen tot luxe motorjachten, bootverhuurders en jachtmakelaars.
De deelnemende bedrijven heten watersportliefhebbers welkom tussen 10 en 17 uur op zaterdag 7 en zondag 8 oktober. Jong en oud kan er vrijblijvend binnenkijken, oude ambachten ontdekken en nieuwe watersporttrends ervaren. En natuurlijk proefvaren. Een pendelbus tussen de bedrijven maakt het de bezoekers makkelijk en voor kinderen zijn er tal van leuke activiteiten. Beide dagen maken de bezoekers kans op een Lazy Jack strandtas met een inhoud.

Watersportworkshops
Veel van de deelnemende bedrijven delen dit weekend ook hun kennis met de bezoekers in watersportworkshops. Deze gratis toegankelijke kennissessies behandelen bijvoorbeeld het winterklaar maken van boten, de werking van zonnepanelen, de verkoop van een tweedehandsboot en het repareren van polyester. Met al deze activiteiten in één weekend onderstreept Heeg zijn plek op de kaart als het watersportcentrum van Nederland.

Programma | Deelnemers