Ottenhome

Ottenhome Heeg
Bootverhuur
Tien zeemijlen vanaf het IJsselmeer ontdekt u onze bootverhuur vanuit de moderne jachthaven Ottenhome in Heeg. De vloot bestaat uit 120 goed onderhouden moderne zeilboten, motorjachten, open zeilboten en sloepen. Allen veilig en comfortabel uitgerust voor uw vaarvakantie.

Verkoop
Ottenhome Heeg is al 33 jaar in Nederland de grootste en daarbij ook één van de meest betrouwbare bedrijven op het gebied van bootverhuur en -verkoop.
Van alle boten, die wij u aanbieden, zijn wij overtuigt dat deze van goede kwaliteit zijn en goed zijn afgestemd op de Friese wateren en rivieren.
De in de verkoop aangeboden boot- en jachttypes zijn ook voor een deel uit onze verhuurvloot en hebben bewezen dat zij ook als verhuurboot goed ingezet kunnen worden.
Daarnaast kunnen wij als Polyvalk en Fox 22 verkoper een breed scala aan mogelijkheden aanbieden, wat betreft uw persoonlijke wensen op het gebied van uitrusting en uiterlijk. Onze goede naamsbekendheid, vele ervaring en expertise als verkoper en verhuurder van zowel nieuwe als gebruikte zeil- en motorboten, biedt u als koper de zekerheid op een goede aankoop

Jachthaven
Met 208 ligplaatsen en een gezellig zeilcafé met gratis koffie voor klanten en havengasten vormen wij graag de basis voor uw vakantie op en aan het water. De jachthaven is de ideale uitvalsbasis om op de omliggende meren en vaarwegen de vele mooie dorpen van Friesland te bezoeken. Naast het overnachten aan boord hebben wij voldoende plaats voor uw tent, caravan of camper. Ook voor de kinderen is er vertier, namelijk een groot speelterrein met grote zandbak, een klimmuur en survivalbaan.
Op de jachthaven zijn 8 camperplekken te vinden.

NIEUW Camperverhuur
Vanaf heden bezorgen wij niet alleen watersportliefhebbers, maar ook liefhebbers van kamperen een onvergetelijke vakantie. Door de uitbreiding met de bedrijfstak campers kunnen wij sinds begin 2017 nog beter in de vakantiebehoeftes van de consument voorzien.
Het aanbod Knaus en Tec campers bevat voor ieder wat wils. Zo zijn ze geschikt voor 2 tot 6 personen, allemaal volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien. De campers beschikken over ruime slaapvertrekken, comfortabele eethoek, ruime keuken en voldoende opslagruimte. Bijkomend voordeel: ze zijn allemaal te huren met B-rijbewijs!

Ottenhome Heeg Events: voor al uw bedrijfsuitjes en evenementen!
Ottenhome Heeg Events organiseert tal van watersport gerelateerde bedrijfsuitjes, teamuitjes, vrijgezellenfeestjes en schoolkampen. Van sportieve en actieve tot rustige en ontspannende activiteiten. Wij maken graag een event op maat, zodat alles aansluit op uw wensen!

Neem een kijkje op onze websites www.ottenhomeheeg.nl en/of www.ottenhomeheegcampers.nl om alle mogelijkheden te bekijken of om direct een boot of camper te boeken.