Hotel-Grand Café De Watersport

Linda Nagelhout en Klaas-Reyer Dekker, van Hotel – Grand Café De Watersport Heeg, heten u van harte welkom. Samen met chef-kok Patrick Jelsma heeft De Watersport Heeg inmiddels een bekende naam opgebouwd onder de Watersporters en onder de lokale genieters. Wij beschikken over een sfeervol Grand Café – Restaurant en 14 comfortabele hotelkamers die deels aan het water gelegen zijn.

Bij De Watersport kunt u ook heerlijk eten.
Kom gezellig tafelen in ons sfeervolle Grand Café – Restaurant of op ons prachtige vlonderterras aan het water, naast de draaibrug. Onze menukaart wisselt per seizoen. Nieuwsgierig? Bekijkt u hier dan onze lunch- en dinerkaart.

Arrangementen: Ook kunt u bij ons verschillende arrangementen boeken. Wij bieden arrangementen aan in combinatie met fietsen, varen of wellness. Daarnaast bieden wij speciale groepsarrangementen aan met bijvoorbeeld skûtsjesilen, flyboarden, waterskiën en meer! Een perfect en spectaculair familie-, vrienden- of bedrijfsuitje! Een volledig overzicht van onze arrangementen kunt u hier vinden.

Voor groepen bieden wij speciale, op maat gemaakte arrangementen of groepsmenu’s aan. Hierbij kunt u denken aan buffetten, (luxe) barbecues, walking dinners of à la carte groepsdiners. De inhoud hiervan stellen wij graag in overleg met u samen. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem plaats in de lekkere loungebanken aan het water, aan de buitenbar of aan de stamtafel in ons sfeervolle Grand Café en geniet van alles wat De Watersport te bieden heeft.