B&B en Vakantiewoningen AanHetWater

Sinds 5 januari 2016 zijn wij, Chris van Haarlem en Marian Hettinga, de nieuwe eigenaren van B&B en vakantiehuizen AanHetWater! Een gastvrije plek in het centrum van het Friese merengebied.
Veelzijdig: van luxe watervilla’s tot comfortabele B&B-kamers. Van bootverhuur tot groepsaccommodatie. Je vindt het allemaal bij AanHetWater in Heeg.

Kennismaken met Marian, Chris en AanHetWater kan tijdens de Boot Boulevard Heeg 2016. Wij hebben beide dagen open huis en laten je dan graag ons bedrijf zien.
Ook onze geheel vernieuwde website is een zeker een bezoekje waard! Zowel onze B&B kamers als vakantiewoningen zijn nu direct via de site www.aanhetwater.nl te bekijken en te boeken.

Klus arrangement AanHetWater
Aangezien het vanaf oktober weer tijd wordt om de de schepen winterklaar te maken heeft AanHetWater voor de klusser die wil overnachten een leuk Najaar Klus Arrangement samengesteld.
Onze kamerprijzen zijn vanaf € 35 voor een 1-persoons- en € 55 voor een 2-persoonskamer per nacht , inclusief ontbijt. Een lunchpakket t.w.v. € 7,50 krijg je van AanHetWater cadeau.
Meer informatie of reserveren, telefonisch: 0515-442703 of mail: info@aanhetwater.nl